CoVince presenting @ Artificiële Intelligentie en de rol van de psycholoog

 

CoVince presenting @ Artificiële Intelligentie en de rol van de psycholoog

CoVince presenteerde tijdens het congres ‘Artificiële Intelligentie en de rol van de psycholoog’ georganiseerd vanuit het Nederlands Instituut van Psychologen.

Met de stand van de huidige technologie, kunnen we onszelf effectiever, leuker en persoonlijker te ontwikkelen. Leertrajecten en behandelmethodes met innovatieve technologie behoeven geen uitgebreide technologische kennis meer, maar is voor iedereen binnen handbereik. Melanie en Richard deelden allerlei concrete voorbeelden, die op het oog ver weg liggen, maar nu al mogelijk zijn.

Een wereld van Artificial Intelligence, Virtual Reality, Augmented Reality: nieuwe technologie die inspeelt op al onze zintuigen en emoties, waarmee we de breinwetten die hier aan ten grondslag liggen, optimaal kunnen benutten. Hiermee komen leermogelijkheden naar voren op thema’s die voorheen uit boeken, praktijkopdrachten of e-learning niet mogelijk waren.

In deze workshop kregen deelnemers inzichten en tips over:
• Hoe je het leerrendement kunt verhogen met drie basisprincipes rondom het brein; emotie, visualisatie, associatie.
• Verschillende leertechnieken en feedbackvormen, zowel online als offline en met gebruik van verschillende devices.
• Nieuwe technologieën zoals Virtual Reality, Augmented Reality, Artificial Intelligence, gamification, 360 video’s en Smart Sensoring, kunt inzetten om m.b.v. de drie breinprincipes onderzoek te doen, trainingen te ontwikkelen of te behandelen
• Hoe je een seamless ervaring kunt bieden, zodat een cliënt effectief kan leren, op eigen tempo, volgorde met persoonlijk relevante lesstof.