Beginning Adventurers: CoVince Platform & CMS Training

Datum evenement:

26 maart 2020

Tijd evenement:

13:00

Locatie evenement:

CoVince Innovations

Future Learning & Development

Voor innovatieve learning professionals
Vandaag de dag ondergaat bijna elke organisatie een digitale transformatie. Een onderzoek van de CEO’s van Fortune vroeg of ze dachten dat hun bedrijf een ‘technologiebedrijf’ was en dat 67% van de CEO’s ja zei. Een gevolg hiervan is dat ook vaardigheden en onze manier van leren verandert. 21e eeuwse vaardigheden, of 21st century skills, zijn vaardigheden die nodig zijn om succesvol deel te nemen in de maatschappij van de toekomst. Hetzelfde kan gezegd worden voor toekomstgerichte HR afdelingen zoals die van IBM en General Electric. HR-leiders zoals Diane Gherson bij IBM, en Susan Peters bij General Electric, transformeren HR om een employee experience te leveren die mensgericht is, gebruik maakt van de nieuwste digitale technologieën en die persoonlijk en onvergetelijk is.
 
Desondanks wordt er nog veel vastgehouden aan oude leermethodes, terwijl organisaties transformeren en ook verdwijnen. Medewerkersgerichtheid gaat over een nieuwe mindset, plus een reeks technologische vaardigheden om nieuwe HR-oplossingen te creëren. Bovenal vereist het een geloof in de kracht om de nieuwste technologieën binnen HR te benutten. Maar hoe ontwikkel je leerprogramma’s of employee experiences met 21e eeuwse technologie? In het eerste deel van deze Inspiratiesessie krijg je meer informatie over de ontwikkelingen op het gebied van leren en technologie, hoe je dit zelf kunt inzetten en ga je zelf ervaren. In het tweede deel maak je kennis met het CoVince CMS en gaan we zelf aan de slag. Ook krijg je praktische informatie over het gebruik van o.a. VR brillen.
 

PROGRAMMA

Deel 1
13:00: Multidimensional Learning (6 dimensies)
14:00: Demo’s: zelf ervaren
14:30: Break
 
Deel 2
15:00: CoVince Platform
15:30: CoVince Content Management System: zelf aan de slag
16:30: Praktische informatie & vragen
17:00: Afsluiting & borrel
 
Het is mogelijk om gratis te parkeren bij de locatie, er zijn voldoende parkeerplaatsen.
 

Multidimensional Learning

Leuker en effectiever leren met VR/AR/AI/Smart Sensoring
Het leren van nieuwe vaardigheden kost vaak veel tijd en geld, en daarnaast is het lastig te plannen naast de alledaagse activiteiten. Veel organisaties zijn daarom overgestapt op e-learning in de vorm van online of video-gebaseerd leren. Uit onderzoek blijkt dat slechts 15% van de cursisten e-learninglessen volledig afrond. Hoe komt dat? Is het niet leuk genoeg?
 


 

Om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, is het cruciaal om de principes van leren vanuit een breinperspectief te begrijpen. De functionele organisatie van de hersenen en de geest hangt namelijk af van en profiteert positief van ervaring, visualisatie en associatief denken. Melanie en Richard (CoVince) nemen je mee in allerlei concrete voorbeelden, die op het oog ver weg liggen, maar nu al mogelijk zijn om zelf te configureren vergelijkbaar met WordPress. Maak kennis met de mogelijkheden om het leren leuker en effectiever te maken, gebaseerd op een verzameling van wetenschappelijk breinonderzoek. Een wereld van Artificial Intelligence, Virtual Reality, Augmented Reality: nieuwe technologie die inspeelt op al onze zintuigen en emoties, waarmee we de breinwetten die hier aan ten grondslag liggen, optimaal kunnen benutten. Hiermee komen leermogelijkheden naar voren op thema’s die voorheen uit boeken, praktijkopdrachten of e-learning niet mogelijk waren.
 
• Ervaar diverse 360 graden belevingenL hoe het is om met een directe/veeleisende manager om te gaan? Hoe detecteer ik threat indicators?
• Ervaar mindfullness op basis van realtime feedback obv jouw hersenactiviteit dmv EEG.
• Doe een anatomieles met augmented reality.
• Ervaar realtime feedback op stemgebruik via bone conduction.
• Leer presenteren in virtual reality m.b.v. artificial intelligence. Deze journey behoort tot de top vijf in de categorie ‘IT-project van het jaar’ in het onderwijs voor de Computable Awards 2018.
 
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat feedback geven via virtual reality hetzelfde rendement heeft als face-to-face, dit betekent dat we de tijd van docenten en coaches beter kunnen inzetten. Daarnaast wordt de feedback als meer gedetailleerd ervaren, wat leidt tot concrete punten om aan te werken.
 

CoVince Platform: Adventurous Learning

Bridging the gap between e-learning & mixed reality
 
CoVince maakt het mogelijk om standaard e-learning te verrijken, met praktijkoefeningen in VR, realtime metingen en objectieve feedback. Met de configureerbare bouwstenen van het CoVince Adventurous Learning-platform wordt het mogelijk om eigen leertrajecten te creëren. Dit kan variëren van een enkele, eenvoudige ervaring tot een volledig blended leertraject. Een paar voorbeelden van bouwstenen zijn: gewone (interactieve) video’s, interactieve 360-graden video’s, gemodelleerde VR-ervaringen, AR-ervaringen, (binaural) podcasts en multiplayer VR-ervaringen. Het gebruik van 360 videoscenario’s of gescande avatars is ook mogelijk. Met ons geavanceerde content management systeem (CMS) en self-managamentomgeving kunnen gebruikers eenvoudig immersive trainingen maken die kunnen worden gebruikt in een afgeschermde omgeving, maar ook kunnen worden gedeeld via de Adventure Store. Het leerplatform is multi-content en multi-device opgezet: start op een smartphone en ga verder in VR. Het is mogelijk om de voortgang op alle apparaten bij te houden en leerinhoud aan te passen op basis van leerdoelen en -stijlen.
 
VOORDELEN
• One-Stop-Shop: Leer, creëer en deel immersive trainingen met de nieuwste technologieën.
• CoVince biedt in realtime gepersonaliseerde feedback aan gebruikers.
• CoVince maakt oefenen in een gesimuleerde omgeving via AR, VR en XR mogelijk.
• CoVince biedt performance support tijdens het werk.
• Leren is leuk en boeiend en het leerplatform is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar hoe het brein het beste leert.
• Makers kunnen hun journeys zelf beheren.
• Gebruikers kunnen hun leerervaring in eigen tempo voltooien.
• CoVince kan op alle slimme apparaten worden gebruikt en gebruikers kunnen seamless tussen apparaten schakelen.
 

 

Praktische specificaties voor training

Laptop: Windows 10, processor hoger/gelijk aan i5, met goed videokaart(liefst GTX1060 of meer). De CoVince app/leeromgeving kan hierop gebruikt worden om leertrajecten te configureren.
Smartphone: Samsung6, iPhone6 en hoger. De CoVince app/leeromgeving kan gedownload worden uit de app store. Er kan realtime meegekeken worden naar de voortgang.
VR bril (optioneel): Bij voorkeur een standalone bril zoals OculusGo of Oculus Quest. Indien je een eigen VR bril hebt, neem deze dan mee naar de training. Heb je nog geen VR bril? Niet getreurd, selecteer dan een ticket met VR bril (dit is uiteraard optioneel). Bij beschikbaarheid is het ook mogelijk om 1 van onze brillen te lenen.
 

 

VANWEGE HET CORONAVIRUS WORDT DIT EVENT VERPLAATST.
Vragen? Mail naar learn@covince.com.

Sorry, Event Expired

Locatie evenement:

Totaal aantal plaatsen: 45
  • CoVince Innovations
  • Utrechtseweg 33
  • Zeist
  • Utrecht
  • Nederland
Share This Events:
Demo or insights?