Blended Learning & Coaching: leren & innoveren met Virtual Reality

Datum evenement:

19 maart 2020

Tijd evenement:

13:00

Locatie evenement:

CoVince Innovations , Zeist

Future Learning & Development

Voor innovatieve HR professionals

 

Uit onderzoek blijkt dat slechts 15% van de cursisten e-learninglessen volledig afrond. Hoe komt dat? Is het niet leuk genoeg?
 
Medewerkersgerichtheid gaat over een nieuwe mindset, plus een reeks technologische vaardigheden om nieuwe HR-oplossingen te creëren. Bovenal vereist het een geloof in de kracht om de nieuwste technologieën binnen HR te benutten. Maar hoe ontwikkel je leerprogramma’s of employee experiences met nieuwe technologie?
 
In het eerste deel van deze Inspiratiesessie krijg je meer informatie over de ontwikkelingen op het gebied van leren en technologie, hoe je dit zelf kunt inzetten en ga je zelfs een virtual reality experience beleven. In het tweede deel wordt je door een ervaren coach meegenomen in haar ervaringen met een zelfgemaakte blended training.

 

PROGRAMMA

Deel 1
13:00: Multidimensional Learning (6 dimensies)
14:00: Demo’s
14:30: Break & netwerken
 
Deel 2
15:00: Blended Training: Leven met Lef
15:30: Demo’s
16:00: Afsluiting & borrel

Het is mogelijk om gratis te parkeren bij de locatie, en er zijn voldoende parkeerplaatsen.
 
Reserveer nu

Multidimensional Learning

Leuker en effectiever leren met VR/AR/AI/Smart Sensoring
Een onderzoek van de CEO’s van Fortune vroeg of ze dachten dat hun bedrijf een ‘technologiebedrijf’ was en 67% van de CEO’s ja zei. Een gevolg hiervan is dat ook vaardigheden en onze manier van leren verandert. Hetzelfde kan gezegd worden voor toekomstgerichte HR afdelingen zoals die van IBM en General Electric. HR-leiders zoals Diane Gherson bij IBM, en Susan Peters bij General Electric, transformeren HR om een employee experience te leveren die mensgericht is, gebruik maakt van de nieuwste digitale technologieën en die persoonlijk en onvergetelijk is.

 


 

Het leren van nieuwe vaardigheden kost vaak veel tijd en geld, en daarnaast is het lastig te plannen naast de alledaagse activiteiten. Veel organisaties zijn daarom overgestapt op e-learning in de vorm van online of video-gebaseerd leren. Om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, is het cruciaal om de principes van leren vanuit een breinperspectief te begrijpen. De functionele organisatie van de hersenen en de geest hangt namelijk af van en profiteert positief van ervaring, visualisatie en associatief denken.
 
Melanie en Richard (CoVince) nemen je mee in allerlei concrete voorbeelden, die op het oog ver weg liggen, maar nu al mogelijk zijn om zelf te configureren vergelijkbaar met WordPress. Maak kennis met de mogelijkheden om het leren leuker en effectiever te maken, gebaseerd op een verzameling van wetenschappelijk breinonderzoek.
 
• Ervaar in een 360 graden beleving hoe het is om met een directe/veeleisende manager om te gaan.
• Ervaar mindfullness op basis van realtime feedback obv jouw hersenactiviteit dmv EEG.
• Doe een anatomieles met augmented reality.
• Ervaar realtime feedback op stemgebruik via bone conduction.
• Leer presenteren in virtual reality m.b.v. artificial intelligence. Deze journey behoort tot de top vijf in de categorie ‘IT-project van het jaar’ in het onderwijs voor de Computable Awards 2018.
 

Blended training: Leven met lef

Stap uit je comfortzone, krijg een positieve mindset, en groei
 

 
Herken je dit?
Je medewerker heeft weinig energie en stress, omdat hij of zij zoveel van zichzelf moet. Je medewerkers is te angstig en onzeker om bepaalde stappen te zetten. Maar is ook een ster in het vermijden van bepaalde situaties, zoals spreken tijdens vergaderingen en het geven van feedback.
 
In het tweede deel neemt Miranda (StartValue) je mee in haar aanpak, en hoe zij een verschillende leermethodes en interventies van CoVince heeft ingezet om haar blended training ‘Leven met Lef’ te ontwikkelen. Leerprogramma’s met innovatieve technologie behoeven namelijk geen uitgebreide technologische kennis meer, maar is voor iedereen binnen handbereik. Miranda deelt haar ervaringen en inzichten over hoe je seamless leerervaringen kunt bieden, zodat een medewerker effectief kan leren, op eigen tempo, volgorde en met persoonlijk relevante lesstof. Ook deelt zij inzichten over verschillende leermethodes en feedbackvormen, zowel online als offline en het gebruik van VR technologie. Je krijgt tijdens de inspiratiesessie de mogelijkheid om een virtuele beleving te ervaren die voor deze training wordt ingezet.
 

VOORDELEN
• Medewerkers kunnen direct oefenen ipv alleen praten.
• Door resultaatgericht te werken krijgen medewerkers vertrouwen in zichzelf.
• Grotere impact realiseren met VR op een vertrouwde plek.
• Direct het effect van de coaching testen door de medewerker in moeilijke situaties te brengen.
• Verhoog je positie als aantrekkelijke werkgever.
Voorkom onnodig verzuim.
• Zorg voor een gezonde en veilige werkplek, waar medewerkers kunnen zelf de regie pakken.
• Medewerkers kunnen in eigen tijd en tempo het programma doorlopen.
 

Demo op eigen VR bril


 
Zelf direct aan de slag
Wij hebben voldoende VR brillen beschikbaar, maar het is mogelijk om een eigen VR bril mee te nemen! Het is dan ook mogelijk om een demo experience van de CoVince app ter plekke te installeren. Heb je nog geen VR bril? Niet getreurd, selecteer dan een ticket met VR bril (dit is uiteraard optioneel).
 
*Bij inschrijving van de training ontvang je voor 10 personen 15% korting op de ‘Leven met lef training’.
 

De aanbieders

CoVince
Bij CoVince hebben we een eenvoudig doel: leren leuker en effectiever maken. Om dit te bereiken hebben we een hightech leerplatform ontwikkeld waar gebruikers sociale vaardigheden, theoretische kennis en praktische vaardigheden kunnen opdoen met nieuwe technologie zoals VR / AI / AR / Sensoring. De theorie wordt gevisualiseerd en persoonlijke gegevens worden gemeten. We gebruiken algoritmen om het leerproces te personaliseren en avontuurlijk te maken. Hierdoor ervaren gebruikers meer plezier tijdens het leerproces en verhogen ze het rendement op leren. Afgelopen januari werd het CoVince Adventurous Learning-platform officieel gelanceerd tijdens de CES in Las Vegas als onderdeel van de geselecteerde Nederlandse delegatie onder leiding van Prins Constantijn van Oranje en is CoVince winnaar van de “Leading Innovator Awards 2019” voor Leading Minds in Immersive VR Learning.
 


 

StartValue
StartValue is opgericht in 2016. Een bureau die gespecialiseerd is in mens en organisatieontwikkeling. Wij richten ons op het voorkomen van verzuim, door ons te richten op mensontwikkeling en hebben daarbij aandacht voor bijvoorbeeld klachten van stress, onzekerheid en angstgevoelens. Ook richten wij ons op loonbaantrajecten, wat drijft jou en waar ligt jouw passie en hoe vertaalt zich dit naar een passende beroepenwens. Mocht er sprake zijn van langdurige verzuim kijken wij indien nodig voor een passende functie binnen of buiten de organisatie. StartValue zet mensen positief in beweging, zorgt voor krachtige professionals en ontzorgt werkgevers.

VANWEGE HET CORONAVIRUS WORDT DIT EVENT VERPLAATST.
Vragen? Mail naar learn@covince.com.

Sorry, Event Expired

Locatie evenement:

Totaal aantal plaatsen: 60
  • CoVince Innovations
  • Utrechtseweg 33
  • Zeist
  • Utrecht
  • Nederland
Share This Event:
Demo or insights?