Crash Course AI Session & Virtual Reality Classroom Experience (1 x 90 minutes) 3 t/m 21 maart 16:00u of 19:00u

Datum evenement:

3 maart 2020

Tijd evenement:

16:00

Locatie evenement:

CoVince Innovations

Wil jij meedoen aan een tof wetenschappelijk experiment, een kijkje nemen in de wereld van Artificial Intelligence en een Virtual Reality beleving krijgen?

 
Wat zit er nou eigenlijk achter zelfrijdende auto’s, zorgrobots en Netflix aanbevelingen? Wat is machine learning? En moeten we bang zijn dat robots binnenkort de wereld zullen veroveren?
Heb je altijd al meer willen weten over de basisprincipes en toepassingen van Artificial Intelligence? Volg dan nu onze training bij Covince Adventurous Learning. De training maakt deel uit van een wetenschappelijke experiment waarbij we onderzoek doen naar de impact van het krijgen van de training in een virtuele omgeving op leren en motivatie. Dus, ben jij een student, starter of (young) professional (20-67 jaar; student/werkende) en wil jij graag meer kennis opdoen over Artificial Intelligence én tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de wetenschap?
 
Schrijf hier in en nodig al je vrienden uit!
 

 

Het wetenschappelijk onderzoek

Gezien de enorme groei in het aantal studenten, het tekort aan leraren en geografische barrières zouden tools als Virtual Reality mogelijk kunnen helpen in het onderwijs om deze tekortkomingen te verhelpen. Virtual Reality biedt de mogelijkheid om een omgeving te creëren die kan aanvoelen als een levensechte ervaring en heeft als voordeel dat het gebruikt kan worden op afstand. Dit houdt in dat waar je je ook maar mag bevinden op de wereld, je met behulp van Virtual Reality een les of training kunt volgen met andere studenten die vanaf hun eigen locatie een Virtual Reality bril gebruiken. Het doel van dit huidige onderzoek is om te kijken of het volgen van een Artificial Intelligence training in een virtueel klaslokaal (met het gebruik van Virtual Reality) hetzelfde effect heeft op leren en motivatie als een traditionele klaslokaal setting. Mocht het effect hetzelfde of beter zijn dan een ‘traditionele klaslokaal setting’,dan kunnen we misschien denken aan dat deze vorm van Virtual Reality een mogelijk alternatief kan zijn binnen educatie.
 

De Artificial Intelligence training

De Artificial Intelligence training zal gaan over de basisprincipes en toepassing van Artificial Intelligence. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als wat Artificial Intelligence nou eigenlijk is, hoe het gebruikt wordt in ons dagelijks leven en hoe zal onze toekomst met Artificial Intelligence eruit zien. Verder zullen we ook dieper in gaan op deze stof en termen als ‘Machine Learning’ en ‘Deep Learning’ behandelen.
 

 

Wat houdt jouw deelname in?

Experimentele setting
Na jouw inschrijving zal de onderzoeker je (random) toewijzen aan één van de twee experimentele groepen: de traditionele klaslokaalsetting of de multi-player Virtual Reality klaslokaalsetting. De training is voor beide groepen exact hetzelfde. Echter zal je voor de multi-player Virtual Reality klaslokaalsetting een Virtual Reality bril dragen waarbij je in een virtueel klaslokaal terecht zult komen met andere deelnemers. Je zult van te voren op de hoogte gebracht worden over aan welke groep jij toegewezen bent. Mocht je niet aan de Virtual Reality groep toegewezen zijn, dan krijg je achteraf eveneens de mogelijkheid om het virtuele klaslokaal te ervaren.
 
De training
De Artificial Intelligence training duurt ongeveer 60 minuten.
 
Input voor onderzoek
Deelname aan dit onderzoek houdt in dat je verschillende vragenlijsten moet invullen. Dit zal ongeveer 30 minuten duren.
 
Extra VR beleving
Na de training en het invullen van vragenlijsten geven we je de mogelijkheid om een avontuurlijk kijkje te nemen in de wereld van Virtual Reality. Zo kun je deelnemen aan een interactief avontuur door verschillende omgevingen, of een elevator pitch geven aan Donald Trump…
 

 

Wie kan deelnemen?

We zijn op zoek naar enthousiaste studenten, starters en (young) professionals (20-67 jaar; student/werkende) die graag de basisprincipes en toepassingen van Artificial Intelligence willen leren. Gezien de training vooral de basis zal behandelen, is er geen voorkennis over Artificial Intelligence vereist.
 

Wat zijn de kosten?

De training is gratis. Reiskosten worden niet vergoed.
 
 

Waar en wanneer?

De training zal gegeven worden op de onderstaande data en tijden.
 
Schrijf je in via het formulier en geef ons 2 voorkeursdata door (noteer deze svp bij de bestelnotities). Wij nemen contact met je op voor jouw gewenste datum:
 
3 t/m 5 maart
 16:00 of 19:00
 
7 maart
 10:00 of 14:00
 

10 t/m 12 maart
 16:00 of 19:00
 

14 maart
 10:00 of 14:00
 

17 t/m 19 maart
 16:00 of 19:00
 

21 maart
 10:00 of 14:00
 
De training zal plaatsvinden in regio Utrecht.
 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je mailen naar bosichterman@hotmail.com of bellen naar 06-15437979.
 

Sorry, Event Expired

Locatie evenement:

Totaal aantal plaatsen: 50
  • CoVince Innovations
  • Utrechtseweg 33
  • Zeist
  • Utrecht
  • Netherlands
Share This Events:
Demo or insights?