× Expanded Image
Title

Description

Learn more

Commercial leadership

ExploreMe Commercieel Leiderschap Training: Leading like a Lion. Deze training is een online trainingstool ontwikkeld voor professionals om meer succesvol samen te werken met hun klanten, en zo een betere kennisbroker te worden.

De opleiding is gebaseerd op de laatste nieuwe inzichten op het gebied van neurowetenschappen, epigenetica en psychologie. Het legt de klemtoon op ontwikkelbare vaardigheden en accentueert zodanig een groeimindset voor professionals.


Start Now
ExploreMe

Impressions

Metingen
Metingen
Spraakmetingen om jouw profiel, ontwikkeldoelen en voortgang te bepalen.
Trigger vragen
Trigger vragen
Speigel jouw gewoontes en krijg nieuwe inzichten.
VR 360 oefeningen
VR 360 oefeningen
Wat doe jij in diverse situaties?
Host Marloes
Host Marloes
Wetenschapsjournalist Marloes neemt je mee in jouw journey.
Prof. Willem Verbeke
Prof. Willem Verbeke
Willem Verbeke is een emeritus hoogleraar in sales en accountmanagement aan de Erasmus School of Economics en neemt je mee met alle achtergrond theorie in deze training.
5 ontwikkel gebieden
5 ontwikkel gebieden
Van Lef tonen tot allianties vormen.

Benefits

Krachtig Leiderschap Ontwikkelen

Deze exclusieve training biedt de sleutel tot het versterken van jouw leiderschapsvaardigheden. Leer de kunst van doeltreffende communicatie, strategisch denken en het opbouwen van succesvolle teams. Ontdek hoe je met vertrouwen en daadkracht complexe zakelijke uitdagingen kunt aanpakken en jouw teams naar buitengewone prestaties kunt leiden.

Strategische Commerciële Inzichten:

Ontgrendel de geheimen van succesvolle commerciële strategieën. Deze training biedt diepgaande kennis en inzichten in de nieuwste verkooptechnieken en marktanalyses. Leer hoe je de markt effectief kunt verkennen, kansen kunt benutten en winstgevende strategieën kunt implementeren die jouw bedrijf een voorsprong geven in een competitieve omgeving.

Verhoogde Persoonlijke Effectiviteit

Deze training richt zich ook op het verbeteren van jouw persoonlijke effectiviteit. Je leert methoden om jouw tijd beter te beheren, stress te verminderen en jouw productiviteit te maximaliseren. Dit stelt je in staat om niet alleen als een krachtige leider op te treden, maar ook als een effectieve en gebalanceerde professional in alle aspecten van het zakelijke leven.

Features

Real-time Voice Measurements with Speech Analysis

Get instant feedback on your voice with advanced speech analysis. Understand your unique profile, set personalized goals, and track progress in real time. Elevate your vocal skills with precise insights into articulation, pacing, and more.

Personalized Feedback Tool

Detailed progress reports and tailored recommendations for improvement. Insights into trends, helping set goals and track vocal development.

Interactive Elements in 360 Video Scenarios

Insights into trends, helping set goals and track vocal development.

Specs

Situational judgement tests 10 verschillende situaties scenarios in zowel VR als met interactive video.
Grondige theorie Vanuit Willem Verbeke wetenschappelijke onderbouwde theorien.
Spraakmetingen Meer dan 10 spraakmeteingen om jouw LEF profiel te bepalen en progressie hierop te volgen.
Certificaat Aan het einde van de training krijg jij het ExploreMe certificaat.
Usable platforms
Main language NL
Journeytype Learning journey
Creator ExploreMe