× Expanded Image
Title

Description

Read more

Start samen, splits in begeleide groepen

Ga op avontuur en organiseer je eigen mini-hackathon!

Stel je voor: de opwinding gonst terwijl je je evenement aftrapt in de hoofdtent met een inspirerende presentatie. De lucht is geladen met creatieve energie, wat de perfecte toon zet voor wat komen gaat.

Nu is het tijd om in het hart van de actie te duiken. Groepen vormen en migreren naar kleinere tenten, elk met een uniek hoofdstuk in je hackathon-verhaal. Stel je voor dat de muren zijn versierd met ideeën tijdens de open brainstormsessie, gevolgd door het kunstige clusteren en verrijken. Een selectieproces ontvouwt zich, leidend tot de ingewikkelde details van de uitwerking, en uiteindelijk de grote finale—een opwindende videopitch.

Maar wacht, er is een twist! Om de zaken spannender te maken en de spanning erin te houden, gebruik timers strategisch. Voel de druk toenemen terwijl de countdown wegtikt, wat een omgeving bevordert waar ideeën dynamisch vloeien.


Start gratis
CoVince

Indrukken

Centrale Podium
Centrale Podium
Keynote presentaties, chatmuur en livestreams.
5 Uitbreektenten
5 Uitbreektenten
Verdeeld in groepen.
Stap voor stap proces
Stap voor stap proces
Elke muur is een stap in het proces.
AI Ondersteunde Mindmap
AI Ondersteunde Mindmap
Maak mindmaps met of zonder AI.
Organiseer Smartnotes
Organiseer Smartnotes
Vul canvasdoeken in met slimme notities.
AI Beeldgeneratie
AI Beeldgeneratie
Visualiseer ideeën.

Voordelen

Wereldwijde Samenwerking

Doorbreek geografische barrières en bevorder wereldwijde samenwerking in de metaverse. Een hackathon in dit virtuele rijk stelt deelnemers van over de hele wereld in staat om naadloos samen te werken en uiteenlopende perspectieven en vaardigheden samen te brengen.

Meeslepende Innovatie

Ontketen creativiteit in een meeslepende omgeving. In de metaverse kunnen deelnemers virtuele hulpmiddelen en ervaringen benutten om ideeën op te doen en te innoveren op manieren die niet mogelijk zijn in traditionele omgevingen, wat leidt tot unieke en baanbrekende oplossingen.

Realtime Feedback en Iteratie

Versnel de ontwikkelingscyclus met realtime feedback en iteratie. In het metaverse kunnen teams snel hun projecten aanpassen en verfijnen op basis van directe input, waardoor ze agile ontwikkeling bevorderen en de impact van de hackathon maximaliseren.

Mini hackathon

Eigenschappen

AI-ondersteuning voor mindmapbouw

Geef je creativiteit een boost met AI-ondersteunde mindmapbouw. Geniet van intelligente suggesties en organisatorische inzichten die het proces stroomlijnen, waardoor mindmappen een collaboratieve en efficiënte ervaring wordt.

Multimediale Toolbox

Til je project op met een multimediale toolbox. Integreer moeiteloos beelden, video's en andere media in je werk, waardoor communicatie en presentatiecapaciteiten worden verbeterd voor een meer boeiende en dynamische samenwerking.

Live Chat Muur

Bevorder realtime communicatie met een live chat muur. Verbeter samenwerking door directe discussies en feedback te faciliteren, en creëer een dynamische en interactieve ruimte voor deelnemers om ideeën en inzichten te delen tijdens het evenement.

Specificaties

Bruikbare platforms CoVince Device Immersive RoomCoVince Device Mobile AppCoVince Device Windows AppCoVince Device MAC appCoVince Device VR setCoVince Device Browser App
Main language EN
Journeytype Collaboration journey
Creator CoVinceAchtergronden

Hoe organiseer je een virtuele hackathon Hoe organiseer je een virtuele hackathon

Marketingstrategieën om je hackathon te promoten Marketingstrategieën om je hackathon te promoten

Betrokkenheid en succesmetingen meten in een virtuele hackathon Betrokkenheid en succesmetingen meten in een virtuele hackathon

Beste praktijken voor het beheren van teams in een virtuele hackathon Beste praktijken voor het beheren van teams in een virtuele hackathon

Deelnemers betrekken in een virtuele hackathonomgeving Deelnemers betrekken in een virtuele hackathonomgeving

Het creëren van boeiende virtuele uitdagingen voor hackathon deelnemers Het creëren van boeiende virtuele uitdagingen voor hackathon deelnemersMore of CoVince