× Expanded Image
Title

Description

Read more

Virtual Obeya Tool voor Naadloze Teamwork

Stap in onze Obeya Room, waar fysieke onderdompeling digitale innovatie ontmoet! Onze interactieve muren brengen realtime data tot leven, bevorderen samenwerking en ontketenen inzichten als nooit tevoren. Ervaar de kracht van collectieve intelligentie in een ruimte waar ideeën vrij stromen, beslissingen snel materieel worden en succes tastbaar wordt. Welkom in de toekomst van samenwerking. Welkom in onze Obeya Room.

Dit is een sjabloon om te gebruiken op desktop of in onze immersieve ruimte.


Plan een demo in onze showroom
CoVince

Impressies

Immersive kamer Obeya
Immersive kamer Obeya
Onze oplossing maakt gebruik van Immersive kamers om Obeya-praktijken te revolutioneren. Door interactieve displays bieden we een dynamische ruimte voor realtime inzichten en updates.
Volledig aanpasbare Obeya
Volledig aanpasbare Obeya
In de Experience Builder is de hele kamer volledig aanpasbaar aan jouw behoeften. Van de lay-out tot de weergegeven inhoud, elk aspect kan worden aangepast om een meeslepende omgeving te creëren die aansluit bij jouw doelstellingen.
Hybride Obeya
Hybride Obeya
Onze meeslepende omgeving maakt op afstand deelnemen via videostreaming mogelijk, zodat teamleden overal vandaan kunnen deelnemen. Bovendien kunnen individuen actief deelnemen door elementen op de virtuele muur in realtime te bewerken en bij te werken.
Obeya Prestatie muur
Obeya Prestatie muur
Onze Prestatie Muur fungeert als een dynamische weergave van real-time gegevens afkomstig van onze uitgebreide dashboards. Belangrijke statistieken en inzichten worden levendig getoond, waardoor er direct zicht is op de projectstatus, KPI's en kritieke trends. Integreer uw bestaande dashboards of creëer nieuwe.
Obeya Strategiemuur
Obeya Strategiemuur
Onze Strategiemuur dient als het centrale punt waar doel, missie en visie samenkomen met strategische planning. Hier worden de overkoepelende doelstellingen van de organisatie visueel uiteengezet, samen met uitgebreide uitvoeringsplannen.
Actiewand
Actiewand
De Actiewand functioneert als een gecentraliseerd platform voor het bijhouden van taken, achterstanditems en parkeerplaatskwesties. Dit interactieve platform stelt teamleden in staat om voortgang te volgen, verantwoordelijkheden toe te wijzen en acties in real-time te prioriteren.

Voordelen

Gecentraliseerd Informatiecentrum

Het obeya-concept berust op een centrale ruimte waar alle relevante projectinformatie, statistieken en visualisaties worden weergegeven. Een Immersive room verbetert dit concept door een dynamische, interactieve omgeving te bieden waar teamleden gegevens in real-time kunnen benaderen en gebruiken.

Verbeterde Zichtbaarheid en Transparantie

Door projectinformatie te consolideren in een Immersive room, hebben teams beter zicht op de projectstatus, voortgang en afhankelijkheden. Deze transparantie bevordert verantwoordelijkheid en moedigt open communicatie tussen teamleden aan.

Verbeterde Besluitvorming

Immersive rooms stellen teams in staat om gegevens en projectstatus te visualiseren in verschillende formaten, zoals grafieken, diagrammen en interactieve simulaties. Deze visuele representatie helpt teamleden snel geïnformeerde beslissingen te nemen op basis van een uitgebreid begrip van de situatie.

Continue Verbetering

De meeslepende aard van obeya kamers bevordert een cultuur van continue verbetering binnen de organisatie. Teams kunnen prestatiestatistieken analyseren, gebieden voor optimalisatie identificeren en iteratief veranderingen doorvoeren, wat na verloop van tijd leidt tot grotere efficiëntie en innovatie.

Obeya Room - Triplet sjabloon

Kenmerken

Realtime gegevensintegratie

Met de mogelijkheid om gegevens van URLs in realtime aan dashboards toe te voegen, kunnen teams op de hoogte blijven van de laatste informatie en sneller weloverwogen beslissingen nemen.

Collaboratieve hulpmiddelen

De meeslepende Obeya-kamer biedt verschillende collaboratieve hulpmiddelen zoals virtuele whiteboards, videoconferenties en documentdeling, zodat teams effectief kunnen samenwerken, ongeacht hun fysieke locatie.

Toegankelijkheid op afstand

De meeslepende Obeya-kamer maakt toegang op afstand mogelijk, waardoor teamleden kunnen deelnemen aan discussies, voortgangsupdates kunnen bekijken en kunnen bijdragen aan projecten vanaf elke locatie met een internetverbinding.

Specificaties

Beschikbare platforms CoVince Device Immersive RoomCoVince Device Windows AppCoVince Device MAC app
Main language EN
Journeytype TRIPLET
Creator CoVince

25%

Sneller Beslissingen Nemen

20%

Hogere werknemersbetrokkenheid

15%

Betere cross-functionele samenwerkingAchtergronden

Wat is Obeya en waarom het gebruiken? Wat is Obeya en waarom het gebruiken?

Wat is het doel van de Obeya-vergadering? Wat is het doel van de Obeya-vergadering?

Wat zijn de principes van Obeya? Wat zijn de principes van Obeya?

Wat zijn de voordelen van Obeya? Wat zijn de voordelen van Obeya?

Hoe krijg je transparantie in je organisatie? Gebruik een Obeya Room Hoe krijg je transparantie in je organisatie? Gebruik een Obeya Room

Obeya Room Setup Tips Obeya Room Setup Tips

Hoe werk je Agile in een Obeya-kamer? Hoe werk je Agile in een Obeya-kamer?

5 Tips om te presteren als Obeya Master 5 Tips om te presteren als Obeya Master

Obeya Digital voor Visueel Management Obeya Digital voor Visueel Management

Het doorbreken van project-silo's met de Obeya-methodologie Het doorbreken van project-silo's met de Obeya-methodologie

Obeya Visuele Projectmanagement Technieken om Miscommunicatie te Vermijden Obeya Visuele Projectmanagement Technieken om Miscommunicatie te Vermijden

Training Teamleiders voor Succesvolle Obeya Implementatie Training Teamleiders voor Succesvolle Obeya Implementatie

Specifieke Kenmerken om een Obeya Room te Implementeren in Nederland Specifieke Kenmerken om een Obeya Room te Implementeren in Nederland

Gebruik van Obeya-visualisatietechnieken voor complexe probleemoplossing Gebruik van Obeya-visualisatietechnieken voor complexe probleemoplossingMore of CoVince