× Expanded Image
Title

Description

Learn more

Virtual Obeya Tool voor naadloos teamwork

Stap in onze Obeya Kamer, waar fysieke onderdompeling samensmelt met digitale innovatie! Onze interactieve muren blazen leven in real-time data, bevorderen samenwerking en doen inzichten ontstaan zoals nooit tevoren. Ervaar de kracht van collectieve intelligentie in een ruimte waar ideeën vrijelijk stromen, beslissingen snel vorm krijgen en succes tastbaar wordt. Welkom in de toekomst van samenwerking. Welkom in onze Obeya Kamer.

Dit is een sjabloon dat kan worden gebruikt op een desktop of in onze meeslepende ruimte.


Plan een demo in onze showroom
CoVince

Indrukken

Immersieve kamer Obeya
Immersieve kamer Obeya
Onze oplossing maakt gebruik van Immersieve kamers om Obeya-praktijken te revolutioneren. Door interactieve displays bieden we een dynamische ruimte voor realtime inzichten en updates.
Volledig aanpasbare Obeya
Volledig aanpasbare Obeya
In de Experience Builder is de hele ruimte volledig aanpasbaar aan uw wensen. Van de indeling tot de weergegeven inhoud, elk aspect kan worden aangepast om een meeslepende omgeving te creëren die aansluit bij uw doelstellingen.
Hybride Obeya
Hybride Obeya
Onze meeslepende omgeving maakt deelname op afstand mogelijk via videostreaming, zodat teamleden overal kunnen deelnemen. Daarnaast kunnen individuen actief betrokken raken door elementen op de virtuele muur in realtime te bewerken en bij te werken.
Obeya Prestatiewand
Obeya Prestatiewand
Onze Prestatiewand fungeert als een dynamische weergave van real-time gegevens afkomstig van onze uitgebreide dashboards. Belangrijke statistieken en inzichten worden levendig gepresenteerd en bieden direct zicht op projectstatus, KPI's en belangrijke trends. Integreer uw bestaande dashboards of maak nieuwe.
Obeya Strategie muren
Obeya Strategie muren
Onze strategie muur dient als het middelpunt waar doel, missie en visie samenkomen met strategische planning. Hier worden de overkoepelende doelstellingen van de organisatie visueel gearticuleerd samen met uitgebreide plannen voor uitvoering.
Actie muur
Actie muur
De Actie muur fungeert als een gecentraliseerde hub voor het volgen van taken, backlog-items en parkeerproblemen. Dit interactieve platform stelt teamleden in staat om voortgang te bewaken, verantwoordelijkheden toe te wijzen en acties in realtime te prioriteren.

Voordelen

Centrale Informatiehub

Het obeya-concept is gebaseerd op een centrale ruimte waar alle relevante projectinformatie, statistieken en visualisaties worden weergegeven. Een Immersive room verbetert dit concept door een dynamische, interactieve omgeving te bieden waar teamleden in realtime toegang hebben tot gegevens en ermee kunnen werken.

Verbeterde Zichtbaarheid en Transparantie

Door projectinformatie te consolideren in een Immersieve ruimte hebben teams een beter zicht op de status, voortgang en afhankelijkheden van het project. Deze transparantie bevordert verantwoordelijkheid en stimuleert open communicatie tussen teamleden.

Verbeterde Besluitvorming

Immersieve ruimte stelt teams in staat om data en projectstatus in verschillende formaten te visualiseren, zoals grafieken, diagrammen en interactieve simulaties. Deze visuele voorstelling helpt teamleden om snel geïnformeerde beslissingen te nemen, gebaseerd op een grondig begrip van de situatie.

Continue verbetering

De meeslepende aard van obeya-kamers moedigt een cultuur van continue verbetering binnen de organisatie aan. Teams kunnen prestatie-indicatoren analyseren, gebieden voor optimalisatie identificeren en veranderingen iteratief implementeren, wat leidt tot grotere efficiëntie en innovatie na verloop van tijd.

Kenmerken

Real-time gegevensintegratie

Met de mogelijkheid om gegevens van URL's in realtime aan dashboards toe te voegen, kunnen teams op de hoogte blijven van de nieuwste informatie en sneller geïnformeerde beslissingen nemen.

Samenwerkingshulpmiddelen

De meeslepende Obeya-ruimte biedt verschillende samenwerkingshulpmiddelen zoals virtuele whiteboards, videovergaderingen en het delen van documenten, waardoor teams effectief kunnen samenwerken ongeacht hun fysieke locatie.

Externe toegankelijkheid

Immersieve Obeya-ruimte maakt externe toegang mogelijk, waardoor teamleden kunnen deelnemen aan discussies, voortgangsupdates kunnen bekijken en kunnen bijdragen aan projecten vanaf elke locatie met een internetverbinding.

Specificaties

Bruikbare platforms
Main language EN
Journeytype Collaboration journey
Creator CoVince

25%

Snellere Besluitvorming

20%

Hogere Medewerkersbetrokkenheid

15%

Betere Cross-Functionele SamenwerkingAchtergronden

Wat is Obeya en waarom het te gebruiken? Wat is Obeya en waarom het te gebruiken?

Wat is het doel van de Obeya-vergadering? Wat is het doel van de Obeya-vergadering?

Wat zijn de principes van Obeya? Wat zijn de principes van Obeya?

Wat zijn de voordelen van Obeya? Wat zijn de voordelen van Obeya?

Hoe krijg je transparantie in je organisatie? Gebruik een Obeya Room Hoe krijg je transparantie in je organisatie? Gebruik een Obeya Room

Obeya Room Opzet Tips Obeya Room Opzet Tips

Hoe werk je Agile in een Obeya-ruimte? Hoe werk je Agile in een Obeya-ruimte?

5 Tips om op te treden als Obeya-meester 5 Tips om op te treden als Obeya-meester

Obeya Digital voor Visueel Management Obeya Digital voor Visueel Management

Breaking down project silos with Obeya methodologie Breaking down project silos with Obeya methodologie

Obeya visuele projectmanagementtechnieken om miscommunicatie te vermijden Obeya visuele projectmanagementtechnieken om miscommunicatie te vermijden

Training Teamleiders voor succesvolle implementatie van Obeya Training Teamleiders voor succesvolle implementatie van Obeya

Specifieke kenmerken om een Obeya Room in Nederland te implementeren Specifieke kenmerken om een Obeya Room in Nederland te implementerenMore of CoVince