× Expanded Image
Title

Description

Read more

Begin uw interactieve video

Deze Interactieve Video Template stelt u in staat om meeslepende ervaringen te creëren die uw publiek midden in de actie plaatsen. Met naadloze navigatie en dynamische perspectieven, geeft deze template u de kracht om interactieve video's te maken die boeien, vermaken en een blijvende indruk achterlaten op uw kijkers.


Start Gratis
CoVince Creator Templates

Indrukken

Snelle editor
Snelle editor
Scenario-editor
Scenario-editor
Configureerbare actieblokken
Configureerbare actieblokken
Voorbeeld: Trainingsspel
Voorbeeld: Trainingsspel
Voorbeeld: Vind de onderdelen
Voorbeeld: Vind de onderdelen
Voorbeeld: Interactieve enquête
Voorbeeld: Interactieve enquête

Voordelen

Verbeterde Betrokkenheid

Interactieve video's moedigen actieve deelname van kijkers aan, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat. Kijkers zijn niet langer passieve consumenten, maar actief betrokken, klikken, kiezen paden of interageren met elementen binnen de video. Deze betrokkenheid verhoogt de retentiepercentages en houdt kijkers langer geïnteresseerd in je content.

Gegevensverzameling en Inzichten

Interactieve video's stellen je in staat om waardevolle gegevens te verzamelen over het gedrag en de voorkeuren van kijkers. Je kunt bijhouden welke keuzes kijkers maken, hoe lang ze aan specifieke secties besteden of waar ze afhaken. Deze gegevens geven inzichten in de voorkeuren van het publiek, wat helpt om toekomstige inhoud beter af te stemmen op hun interesses en behoeften.

Informatiebehoud

Interactiviteit vergemakkelijkt een beter begrip en behoud van informatie. Via quizzen, interactieve elementen of besluitvormingsscenario's nemen kijkers actief deel aan het leerproces. Deze hands-on benadering helpt bij kennisbehoud en maakt het een effectief hulpmiddel voor educatieve of instructieve inhoud.

Starter Interactieve video

Kenmerken

Vertakte Paden

Maakt de creatie van meerdere paden binnen de videocontent mogelijk. Afhankelijk van gebruiker keuzes of interacties, kan de video vertakken naar verschillende segmenten, waardoor gepersonaliseerde ervaringen worden aangeboden.

Triggerregels

Maakt het mogelijk om specifieke voorwaarden of triggers in te stellen op basis van gebruikersinteracties of voortgang binnen de video. Acties zoals het ontgrendelen van het volgende videosegment, toegang krijgen tot extra inhoud, of het vertakken van het verhaal kunnen worden geactiveerd op basis van vooraf gedefinieerde regels.

Puntensysteem

Stelt makers in staat om punten toe te wijzen aan specifieke acties of betrokkenheden binnen de interactieve video. Gebruikers kunnen punten verzamelen op basis van hun interacties zoals het beantwoorden van vragen, klikken op specifieke elementen, of het voltooien van taken.

Beloningsintegratie

Biedt een mechanisme om gebruikers te belonen op basis van hun verzamelde punten. Makers kunnen verschillende beloningen instellen, zoals badges, coupons, kortingen of toegang tot exclusieve inhoud voor gebruikers die specifieke puntengrenzen bereiken.

Data-analyse en inzichten

Biedt analyses van gebruikersinteracties en betrokkenheidsstatistieken. Makers kunnen gebruikersgedrag, populaire paden, voltooiingspercentages en andere inzichten volgen om de inhoud te optimaliseren.

Specificaties

Bruikbare platforms CoVince Device Immersive RoomCoVince Device Mobile AppCoVince Device Windows AppCoVince Device MAC appCoVince Device VR setCoVince Device Browser App
Main language EN
Journeytype Learning journey
Creator CoVince Creator Templates

30%

Meer Betrokkenheid

24%

Meer kijktijd

20%

Publiek gedrag volgen/begrijpenAchtergronden

5 Voordelen van het Gebruik van Interactieve Video's voor Leerdoeleinden 5 Voordelen van het Gebruik van Interactieve Video's voor Leerdoeleinden

Hoe verhalen vertellen met interactieve video? Hoe verhalen vertellen met interactieve video?

Hoe maak je scenario's voor een interactieve video? Hoe maak je scenario's voor een interactieve video?

Waarom zijn mensen meer betrokken bij interactieve video's dan bij normale video's? Waarom zijn mensen meer betrokken bij interactieve video's dan bij normale video's?

Best practices voor interactieve elementen in video's Best practices voor interactieve elementen in video's

Interactieve interfaces ontwerpen voor videocontent Interactieve interfaces ontwerpen voor videocontent

Navigatie-opties voor interactieve video-ervaringen Navigatie-opties voor interactieve video-ervaringen

Interactieve Videoproductietechnieken en Tips Interactieve Videoproductietechnieken en Tips

Interactieve videogamificatie technieken Interactieve videogamificatie technieken

Parameters om een Interactief Video Platform te Selecteren Parameters om een Interactief Video Platform te SelecterenMore of CoVince Creator Templates