× Expanded Image
Title

Description

Learn more

Maak Business Model Canvas uitvoerbaar

The Business Model Canvas Collaboration Triplet is een sjabloon waarmee teams naadloos kunnen ideeëren, strategiseren en uitvoeren. Het Canvas dient als een visuele hub voor brainstormen en het uitwerken van ideeën.

De Planning Wall faciliteert gedetailleerde strategiebepaling en doelstellingen, terwijl de Action Wall uitvoering stimuleert door taken toe te wijzen en de voortgang bij te houden.

Samen zorgen ze voor afstemming, verantwoordelijkheid en wendbaarheid gedurende de levenscyclus van het bedrijf.


Nu Starten
CoVince

Indrukken

Business model canvas
Business model canvas
Het Business Model Canvas (BMC) is een strategisch hulpmiddel op één pagina bestaande uit negen belangrijke elementen die een bedrijfsmodel samenvatten. Het biedt een beknopt overzicht van de waardepropositie, klantsegmenten, kanalen, inkomstenstromen, belangrijke middelen, activiteiten, partnerschappen, klantrelaties en kostenstructuur van een bedrijf.
Planningmuur
Planningmuur
De planningmuur is een visuele weergave van onze strategische routekaart en actieplan. Het beschrijft specifieke doelstellingen, taken en tijdschema's die nodig zijn om ons bedrijfsmodel effectief uit te voeren. Door onze doelstellingen en strategieën op een duidelijke en toegankelijke manier te organiseren, vergemakkelijkt de planningmuur efficiënte besluitvorming en afstemming tussen teams.
SWOT muur
SWOT muur
De SWOT-muur in onze Business Model Canvas-triplet vertegenwoordigt een beknopte analyse van onze sterke punten, zwakke punten, kansen en bedreigingen. Het dient als een strategisch instrument om interne en externe factoren te identificeren die van invloed zijn op ons bedrijf. Door gebruik te maken van deze analyse kunnen we effectief gebruikmaken van onze sterke punten, zwakke punten aanpakken, kansen benutten en bedreigingen matigen.

Voordelen

Verbeterde Samenwerking

Integreer naadloos videovergaderingen, canvassing en documentbeheer om realtime samenwerking tussen teamleden te vergemakkelijken, waardoor creativiteit en innovatie worden bevorderd in de ontwikkeling van de bedrijfsstrategie.

Uitgebreide Strategie Uitvoering

Stel teams in staat om strategische ideeën om te zetten in bruikbare plannen door gebruik te maken van geïntegreerde functies voor brainstormen, toewijzen van taken en beheren van bronnen, zorgen voor uitgebreide strategie uitvoering en afstemming binnen de organisatie.

Geoptimaliseerd Workflow

Door het combineren van het toewijzen van acties en documentbeheer binnen het canvas, optimaliseert uw product workflowprocessen, waardoor teams taken kunnen toewijzen, voortgang kunnen volgen en documenten efficiënt kunnen beheren, waarmee uiteindelijk de productiviteit wordt verhoogd.

Kenmerken

Video Vergaderingen Integratie

Voer persoonlijke discussies, presentaties en brainstormsessies rechtstreeks binnen de canvasinterface uit, en bevorder effectieve communicatie en besluitvorming.

Canvassing Hulpmiddelen

Gebruik aanpasbare canvassen om zakelijke ideeën, hypotheses en waardeproposities te visualiseren, waardoor gestructureerde discussies en strategische planning worden vergemakkelijkt.

Actie toewijzen

Wijs taken toe, stel deadlines in en volg de voortgang rechtstreeks binnen het canvas, om verantwoordelijkheid en transparantie te waarborgen bij het uitvoeren van strategische initiatieven.

Documentbeheersysteem

Centraliseer de opslag van documenten, versiebeheer en samenwerking binnen het canvas, waardoor gemakkelijke toegang tot relevante middelen mogelijk is en kennisdeling wordt gestimuleerd.

Real-time Samenwerking

Sta real-time samenwerking toe tussen teamleden, waardoor gelijktijdig bewerken, reageren en feedback uitwisseling mogelijk is binnen de canvas omgeving.

Immersieve kamer ingeschakeld

Gebruikers kunnen canvas-elementen verplaatsen, vergroten en annoteren binnen de meeslepende ruimte, wat innovatief denken en strategische afstemming tussen teamleden bevordert.

Specificaties

Bruikbare platforms
Main language EN
Journeytype Collaboration journey
Creator CoVinceAchtergronden

5 Voordelen van het aannemen van het Business Model Canvas in uw bedrijf 5 Voordelen van het aannemen van het Business Model Canvas in uw bedrijf

Integratie van Lean Startup-principes met Business Model Canvas Integratie van Lean Startup-principes met Business Model Canvas

Business Model Canvas vs. Traditionele Bedrijfsplannen: Een Vergelijking Business Model Canvas vs. Traditionele Bedrijfsplannen: Een Vergelijking

Business Model Canvas(BMC): Wat is het en hoe gebruik je het? Business Model Canvas(BMC): Wat is het en hoe gebruik je het?

Wat zijn de Kernbronnen in een Business Model Canvas (BMC)? Wat zijn de Kernbronnen in een Business Model Canvas (BMC)?

Wat zijn de belangrijkste partners in een Business Model Canvas (BMC)? Wat zijn de belangrijkste partners in een Business Model Canvas (BMC)?

Hoe een SWOT en een Business Model Canvas te gebruiken Hoe een SWOT en een Business Model Canvas te gebruiken

Is het businessmodel canvas (BMC) een businessplan? Is het businessmodel canvas (BMC) een businessplan?

Business Model Canvas uitgelegd voor beginners Business Model Canvas uitgelegd voor beginnersMore of CoVince